Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Έρχεται και είναι αγριεμένο !!!




Ένα από τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης επανέρχεται στο προσκήνιο φορώντας εκτός από τα καλά του και τα τέσσερα δαχτυλίδια τα οποία το καθιέρωσαν μέσα από τους αγώνες που έδωσε εντός και εκτός πίστας.
    Audi Quattro ένα όνομα μια ιστορία. Θα μπορούσε κανείς να μιλάει και να γράφει αμέτρητες ώρες για αυτό το κατασκεύασμα, αλλά προς το παρόν ας αρκεστούμε σε ένα pot pourri αφού όλοι περιμένουμε πως και πως την ολοκληρωμένη έκδοση που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους μας…
Είστε έτοιμοι…προσδεθείτε και ξεκινάμε…κινητήρας πεντακύλινδρος σε σειρά με turbo χωρητικότητας 2.480cc. Την μετάδοση αναλαμβάνει η τετρακίνηση η οποία οδηγεί σε κούρσα τα 408 αφηνιασμένα άλογα στις 5.400-6.500 rpm. Η ροπή του ανέρχεται σε 48,9 kgm/1600-5.300 rpm με βάρος αυτοκινήτου μόλις  1.300 kg. Και τώρα κρατηθείτε γερά γιατί από στάση επιταχύνει  0-100 km/h  σε 3.9 sec και φτάνει στα  300  χιλιόμετρα ακούραστα και πολύ γρήγορα. Σε αυτές τις εξαιρετικές επιδώσεις συμβάλει και ο υπέροχος σχεδιασμός του αμαξώματος καθώς και όλα τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου όπως το πλαίσιο, η ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενη αεροτομή και όλα τα υπόλοιπα τα οποία απαρτίζουν αυτό το υπέροχο σύνολο.
    Ελπίζω να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα…να φρενάρει καλά με τους αεριζόμενους δίσκους carbon που είναι εξοπλισμένο και να μείνει για πάντα μέσα στις καρδιές μας όπως ο προκάτοχος του.



                                                                  Φουτουριστικό εσωτερικό
                                                                           όπως και όλο το αυτοκίνητο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...