Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οικογενειακή υπόθεση 580 ίππων!!!




Ποτέ άλλοτε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο δεν θα προξενούσε δέος στα γρήγορα σπορ αυτοκίνητα…η Audi το κατάφερε και αυτό,θαυμάστε το!!!
   Φαίνεται σαν ένα απλό οικογενειακό αυτοκίνητο πόλης…αλλά πιστέψτε με δεν είναι μόνο αυτό αλλά και πολλά άλλα!!!
   Με έναν δεκακύλινδρο κινητήρα V10 και με κυβισμό 4.991cc πραγματικά μικραίνουν οι αποστάσεις πολύ γρήγορα…και αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτό το σύνολο συνοδεύεται από διπλό τούρμπο (bi-turbo) και άμεσο ψεκασμό, καταλαβαίνεται τι έχει να γίνει…!!! Η ισχύς του είναι μόλις 580 αλογάκια στις 6.250-6.700 στροφές ανά λεπτό. Η ροπή του φτάνει 66.3 kgm/1.500-6.250 rpm.
Η τελική του ταχύτητα είναι  250 (περιορίζεται ηλεκτρονικά) km/h και η επιτάχυνση του σε 4.6 sec  0-100  km/h.
   Διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση quattro με κατανομή ροπής 60% στους πίσω τροχούς και 40% στους μπροστά. Επίσης ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS που επενεργεί στο σύστημα διαχείρισης των κινητήριων τροχών και σύστημα αντιολίσθησης τροχών ASR, εξελιγμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και υδραυλική υποβοήθηση πέδησης για εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια.
   Το σύστημα διεύθυνσης αποτελείται από αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων (tiptronic) με πρόγραμμα DSP και sport ρύθμιση.
   Εξοπλίζεται με sport ανάρτηση S με dynamic Ride Control DRC, με ανεξάρτητη ανάρτηση τεσσάρων συνδέσμων με αντιστρεπτική δοκό στους μπροστινούς τροχούς και ανάρτηση τραπεζοειδών συνδέσμων με ανεξάρτητη διάταξη ελατηρίων-αμορτισέρ με αντιστρεπτική δοκό στους πίσω τροχούς. Εφοδιάζεται με ABS που έχει ηλεκτρονική κατανομή πίεσης πέδησης EBV, ESP και υποβοήθηση πέδησης. Ακόμα διαθέτει ηλεκτρομηχανικό χειρόφρενο για τους πίσω τροχούς. 
   Πλούσιος εξοπλισμός για όλα τα γούστα…και για αμετανόητους εργένηδες αλλά και για σωστούς οικογενειάρχες.
Σαν κατακλείδα φανταστείτε μια εικόνα που ισούται με χίλιες λέξεις και λύστε έναν εύκολο γρίφο,τι συνδέει α) ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο, β) μια ωραία γυναίκα στην θέση του συνοδηγού, γ) έναν άντρα στην θέση του οδηγού που έχει τσίτα τα γκάζια στα  300  km/h και έχει κάνει την γυναίκα να εκστασιαστεί και δ) ντροπή; Είναι πολύ απλό ένα Audi RS6 που τους περνάει σαν σταματημένους και μάλιστα τους χαιρετάνε δύο πιτσιρίκια που βρίσκονται στα πίσω καθίσματα!!! 

                                       
                                          
                                               Κομψότητα - Κύρος - Εξέλιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...