Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Audi RS4 ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο για όλα τα γούστα!!!




Το όνομα του είναι RS4 και είναι ένα από τα μοντέλα που δημιουργηθήκαν για να καταπλήξουν τα πλίθοι με την εμφάνιση, την ποιότητα, τα χαρακτηριστικά, και γενικά την προσωπικότητα του. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά από τα μέρη του εξοπλίζουν το επερχόμενο R8, το super car της Audi, όπως είναι πολλά μηχανικά μέρη.
   Ας αρχίσουμε φυσικά με τον ακρως επαναστατικό  οκτακύλινδρο V8 κινητήρα χωριτηκότητας 4.163cc. Η ισχύς του φτάνει τα 420 horsepower στις 7.800 rpm. Η ροπή του αγγίζει τα 43.8 kgm/5.500rpm. Η τελική του ταχύτητα ανέρχεται στα  250  km/h (περιορίζεται με ηλεκτρονικό κόφτη) και η επιτάχυνση του είναι 4,8 sec τα  0-100  km/h.
    Διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση Quattro με κατανομή ροπής 60% στους πίσω τροχούς και 40% στους μπροστά. Επίσης ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS που επενεργεί στο σύστημα διαχείρισης των κινητήριων τροχών και σύστημα αντιολίσθησης τροχών ASR, εξελιγμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με ABS, BAS, EDL και υδραυλική υποβοήθηση πέδησης για εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια.
Η μετάδοση της κίνησης γίνεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων πλήρως συγχρονισμένο ή με αυτόματο R tronic.
   Σπορ ανάρτηση με μεταβλητή απορρόφηση κραδασμών που αποτελείται εμπρός από τέσσερις συνδέσμους και αντιστρεπτική ράβδο και πίσω από διπλά ψαλίδια και αντιστρεπτική ράβδο,
   το βάρος του φτάνει τα  1.650  κιλά.
Το Audi RS4 αδιαμφισβήτητα είναι το κορυφαίο κατά την γνώμη μου στην κατηγορία του και δικαίως καταφέρνει πάντα να καταπλήττει τα πλήθη με το μαγευτικό σύνολο που απαρτίζεται.



                                                  Πλούσιο εσωτερικό με σπορ χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...