Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Audi S3 Quattro 2 λίτρo Turbo FSI 265 ίπποι !!!


Υπέροχο το νέο Audi S3 του 2007 συνεχίζει επάξια την πορεία του προκατόχου του. Ανανέωση και φρεσκάδα μαζί με έναν καινούργιο κινητήρα μεγάλων επιδόσεων, προσδίδουν την υπεροχή και την ποιότητα που αναζητούν οι ιθύνοντες της Audi σε όλα τα μοντέλα τους.
   Ο κινητήρας που απαρτίζει αυτό το υπέροχο αυτοκίνητο είναι 4-κύλινδρος σε σειρά βενζινοκινητήρας, με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και turbo. Ο κυβισμός του ανέρχεται στα 1.984cc με το Quattro να συμπληρώνει την μαγεία και 265 ατίθασα άλογα μας δίνουν την αίσθηση ότι δεν υπάρχει κανένας άλλος στον δρόμο εκτός από εμάς...!!! 
   Τελική ταχύτητα ηλεκτρονικά περιορισμένη (εργοστασιακά) στα  250  km/h, και επιτάχυνση 5,7 sec 0- 100  km/h.
     Διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση quattro με κατανομή ροπής 60% στους πίσω τροχούς και 40% στους μπροστά. Επίσης ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS που επενεργεί στο σύστημα διαχείρισης των κινητήριων τροχών και σύστημα αντιολίσθησης τροχών ASR, εξελιγμένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP και υδραυλική υποβοήθηση πέδησης για εξαιρετική πρόσφυση και ευστάθεια.
   Το σύστημα διεύθυνσης αποτελείται από ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση τιμονιού servotronic, εξαρτώμενη από την ταχύτητα, με ενεργεί υποβοήθηση επαναφοράς, αυτόματη διόρθωση ευθείας πορείας, λειτουργία για εξοικονόμηση ενέργειας και απόσβεση κραδασμών που προέρχονται από το οδόστρωμα.
   Διατίθεται με Sport ανάρτηση S με σκληρότερα ρυθμισμένα ελατήρια-αμορτισέρ και χαμηλωμένα κατά 25mm. Στον μπροστά άξονα υπάρχουν γόνατα McPherson και κάτω τριγωνικά ψαλίδια αλουμινίου, έδρανα αλουμινίου, υποπλαίσιο αλουμινίου, και αντιστρεπτική δοκό, πίσω βρίσκεται άξονας τεσσάρων συνδέσμων και ανεξάρτητη διάταξη ελατηρίων-αμορτισέρ, κοίλη αντιστρεπτική δοκό.
   Εφοδιάζεται με ABS που έχει ηλεκτρονική κατανομή πίεσης πέδησης EBV, ESP και υποβοήθηση πέδησης με σερβόφρενο, και με δισκόφρενα εμπρός και πίσω εσωτερικά αεριζόμενα.
Το νέο Audi S3 ήρθε για να μας καταπλήξει όλους και να μας δείξει ότι είναι απλά θαυμάσιο!!!



                                                 Σπόρ εσωτερικό (μπορούσε και καλύτερο),
                                                         με την τεχνολογία να δεσπόζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...