Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ανοικτή πρόκληση…!!!




Το καλοκαίρι έφτασε και το Audi R8 spyder είναι ότι καλύτερο για να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις καθώς και άνεση σε συνδυασμό με την χλιδή.
   Το μαγευτικό αυτό δημιούργημα απαρτίζεται από έναν δεκακύλινδρο V κινητήρα χωρητικότητας 5.204 cc που μαζί με τους 525 ίππους στις 8.000 rpm απογειώνει τις αισθήσεις και τον χιλιομετριτή στα 310 km/h.
Η ροπή του αγγίζει τα 54 kgm/6.500 rpm. Εν στάση επιταχύνει 0-100 km/h σε μόλις 4.1 sec με μέση κατανάλωση 14,9 lt/100 km.
Η μετάδοση γίνεται με το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο για πιο sport εμπειρίες ή με το αυτόματο R-Tronic και διαθέτει τετρακίνηση Haldex τελευταίας γενιάς που το κρατάει στο δρόμο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Σε αυτό βοηθάει και το βάρος του συγκεκριμένου υπεραυτοκινήτου που ανέρχεται σε 1.720 kg.
   Μερικές φορές οι λέξεις είναι λίγες για να δώσεις μια ιδέα, αλλά και οι εικόνες δεν είναι αρκετές…με άλλα λόγια μόνο αυτός που θα έχει την τύχη να οδηγήσει το συγκεκριμένο μεγαλούργημα έστω και για ένα ¨σύνθετο¨ test drive μπορεί να καταλάβει την ευτυχία του να έχεις ένα τέτοιο μοντέλο στο γκαράζ σου..!!! 


                                          
                                                Εσωτερικό που άνετα μπορούμε να πούμε ότι
                                                                αγγίζει την τελειότητα
                                                           
                 
                                         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...