Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ελκυστικό και γρήγορο το Audi TT RS.




Ομορφιά και επιδόσεις... από ένα σύνολο που απαρτίζεται από έναν υπετροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο άμεσου ψεκασμού κινητήρα TFSI 2.5 κ.εκ. έχοντας 340 ίππους(έρχεται και η έκδοση plus με 360 ίππους) στις 5.400-6500 σ.α.λ. και εξελιγμένη τετρακίνηση quattro (Haldex) τελευταίας γενιάς.
  Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων έξι σχέσεων. Η ροπή του ανέρχεται στα 45.8 χλγμ. από τις 1.600 σ.α.λ. και από στάση επιταχύνει τα 0-100 σε 4,7 δλ. ενώ φτάνει τα 250 χλμ/ώρα (με ηλεκτρονικό περιορισμό),κατόπιν παραγγελίας μπορεί να αγγίξει τα 280 χλμ/ώρα!!! Ζυγίζει 1510 κιλά και διαθέτει δυναμικής σχεδίασης προφυλακτήρες εμπρός/πίσω αλλά και σταθερή αεροτομή που αποπνέει ασφάλεια στις γρήγορες ταχύτητες εκτελώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Στο εσωτερικό, στοιχεία αλουμινίου με λογότυπο TT RS δεσπόζουν μαζί με σπορ καθίσματα με επενδυση σε δέρμα Alcantara και δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι 3 ακτίνων δίνουν μια άκρως σπορ αίσθηση.Εξοπλίζεται με ηλεκτρικό αναδυόμενο ανεμοθραύστη για μεγαλυτερη άνεση.
  Μια βόλτα αρκεί για να πειστειτε για τις επιδόσεις του Audi TT RS, και για τους πιο τολμηρούς αξίζει να σημειωθεί οτι η ηλεκτροϋδραυλική οροφή ανοιγοκλεινει σε 17 δευτερόλεπτα ακόμα και εν κινήσει μέχρι 50 χλμ./ώρα!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...