Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Επική νίκη της Porsche που κάνει και το 1-2 !!!




Με τους Hulkenberg / Bamber / Tandy η υβριδική Porche 919 με το νούμερο 19 έφερε την πρωτιά για 17η φορά μετά από 17 χρόνια!!!


  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Hulkenberg γίνεται ο πρώτος εν ενεργεία οδηγός Formula 1 που κερδίζει στον απαιτητικό 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Man!!! 
Οι ιθύνοντες της Porsche έκαναν και το 1-2 τερματίζοντας στην δεύτερη θέση οι Bernhard / Hartley /webber με το Porsche 919 Hybrid με το νούμερο 17.
Την τρίτη θέση στον βάθρο συμπλήρωσε ''κατά ιδρωμένο'' το αγωνιστικό της Audi R18 e-tron quattro με το νούμερο 7 των Fassler / Lotterer / Treluyer το οποίο τερμάτισε 2 γύρους πίσω από τους νικητές!!!
Φάνηκε από τις κατατακτήριες δοκιμές ότι η Porsche θα έβαζε δύσκολα στην Audi καταλαμβάνοντας τις πρώτες 3 θέσεις για την έναρξη του αγώνα.
Στις άλλες κατηγορίες, στην LMP2 (Le Mans Prototype 2) νίκησε η KCMG με το Oreca και πλήρωμα τους Howson, Bradley και Lapierre. Στην LMGTE (Pro επαγγελματίες οδηγοί) κέρδισε η Corvette C7R με οδηγούς τους Gavin, Milner και Taylor. Τέλος στην LMGTE (ερασιτέχνες οδηγοί) νικήτρια αναδείχθηκε η Ferrari 458 Italia της SMP Racing με τους Shaytar, Bertolini και Basov.
  Άξια χωρίς καμία αμφιβολία η Porsche που είναι η μεγάλη νικήτρια του 24ωρου μαραθώνιου αγώνα Le Man 2015 κλείνοντας το μάτι στον συναγωνισμό και δίνοντας το δικό της βροντερό παρών με τον πιο εμφατικό τρόπο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...