Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Το υβριδικο Audi R18 e-tron quattro κατέπληξε τα πλήθη για αλλη μια χρονια το 2012 και η Audi έφτασε τις 11 συνεχόμενες νίκες ! ! ! ! ! ! ! !

 


Κίν e-tron για την εξέλιξη είναι η καινοτομία στην τεχνολογία...αυτό οι άνθρωποι της Audi το ξέρουν καλά γι' αυτό για ακόμη μια χρονιά πέρασαν νικηφόρα απο τον 24ωρο αγώνα αντοχής στην πίστα του Le Man με το Audi R18 e-tron quattro και την υβριδική τεχνολογία ( 2 ηλεκτροκινητήρες, ένας στον κάθε άξονα ) σε συνδυασμο με κινητηρα diesel να δεσπόζει και να κερδίζει εκτός απο την πρώτη θέση αλλα και τις εντυπώσεις....................! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
   Ο συνδιασμός e-tron quattro με το πολυ ελαφρύ αμάξωμα ultra lightweight design που για μια ακόμη φορά η Audi καινοτομεί την έφεραν ξανά στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Ο επικεφαλής της Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich σχολίασε:
Ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση η εξέλιξη ενός υβριδικού αυτοκινήτου με κίνηση στους τέσσερις τροχούς σε τόσο μικρό διάστημα το οποίο άντεξε σε αγώνα 24 ωρών. Το γεγονός ότι όπως το 2001 με τον κινητήρα TFSI και το 2006 με τον TDI, έτσι και τώρα που κατορθώσαμε να νικήσουμε απλά αποδεικνύει το επίπεδο της τεχνολογικής κατάρτισης της Audi. Είναι μεγάλη μέρα για την Audi Sport, την Audi και το e-tron quattro.
   Με τον φετινό θρίαμβο η Audi κάνει 11 τις νίκες της στον 24ωρο αγώνα αντοχής του Le Man με την υβριδική τεχνολογία να κυριαρχεί και να υπόσχεται μαζί με τους ανθρώπους της Audi πολλές διακρίσεις αλλα και συγκινήσεις για το μέλλον.





                                                                       Απλή υπεροχή .  .  .  . ! ! ! ! ! !
  
Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...