Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Το παλαιό ήταν απλός υπέροχο, ήρθε το καινούργιο και είναι φανταστικό… Νέο Αudi Α4 !!!


Το καινούργιο Α4 ήρθε δικαίως με την νέα του έκδοση και μπήκε ξανά στο παιχνίδι-μάτι εκείνων των εταιριών που νόμιζαν ότι έχει εκλείψει η δημιουργικότητα, ο σχεδιασμός, η καινοτομία, η προσωπικότητα, ο χαρακτήρας, και τέλος η εξέλιξη του προκατόχου μοντέλου από τους υθίνοντες της Audi.
   Διατίθεται στην βασική έκδοση με ένα 4-κύλινδρο βενζινοκινητήρα σε σειρά με άμεσο ψεκασμό βενζίνης και turbo. Ο κυβισμός του είναι 1.798cc , η ισχύς του ανέρχεται στα 120 άλογα στις 3.650-6.200 rpm.
   Η τελική του ταχύτητα φτάνει τα  208  km/h και η επιτάχυνση του τα 10.5 sec  0-100  km/h.
   Η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρόσθιους τροχούς διαθέτοντας ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα διαφορικού EDS, σύστημα αντιολίσθησης τροχών ASR και ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με υποβοήθηση πέδησης.
   Το κιβώτιο ταχυτήτων στην βασική έκδοση είναι μηχανικό 6 σχέσεων, πλήρως συγχρονισμένο.
   Δυναμική ανάρτηση πέντε συνδέσμων και εγκάρσια αντιστρεπτική κοιλοδοκό στους εμπρός τροχούς και στους πίσω άξονα με τραπεζοειδείς συνδέσμους και ανεξάρτητη ανάρτηση.
   Το σύστημα πέδησης αποτελείται από σύστημα αντιμπλοκαρίσματος τροχών ABS με ηλεκτρονική κατανομή πίεσης πέδησης EBV, με ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με υποβοήθηση πέδησης, διπλό σεβρόφρενο και δισκόφρενα εμπρός-πίσω.
Ο εξοπλισμός του είναι αρκετός ώστε να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού αγοραστή.
Το σίγουρο είναι ένα ότι το καινούργιο Audi A4 δικαιώνει τους προκατόχους του και προετοιμάζει όλους εμάς για το τι θα επακολουθήσει…!!!



 






                                                        Συνδυασμός παράδοσης - καινοτομίας – διορατικότητας
Διαβάστε περισσότερα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...